Flugtbilist ville stikke af med betjent hængende i bilen

En landbetjent kunne være kommet alvorligt til skade, da han i går forsøgte at stoppe en bil i Them

Blå blink sol
Foto: Flemming Christensen

Det kunne være gået alvorligt galt, da landbetjent Michael Rosenberg i går opdagede en bil ved Kiwi i Them. Det skriver Midtjyllands Avis.

Landbetjenten vidste, at bilens ejer ikke har kørtkort, og han ventede dermed for at se, hvem der kørte den. Det viste sig ganske rigtigt at være ejeren af bilen, en 35-årig mand, der satte sig ind i den og startede motoren.

Det fik Michael Rosenberg til at markere sig ved at vise sit politiskilt og bede bilisten om at stoppe motoren, men i stedet for at gøre, som han fik besked på, så valgte ejeren i stedet at hive legimentationen fra betjenten og speede op – på dette tidspunkt hang betjenten halvt inde i bilen, fortæller politiet i Silkeborg til Midtjyllands Avis. Bilen var desuden også ved at ramme en fiskebil.

Landbetjenten kunne heldigvis slippe fri og endte derfor i sikkerhed, selvom det kunne være gået virkeligt galt.

Den 35-årige bilist er endnu ikke fanget, men da politiet ved, hvem han er, så betragter de det som et spørgsmål om tid. Han kan blive sigtet for kørsel uden førerret og for vold eller trussel om vold mod en politimand. Samtidigt kan han blive sigtet for tyveriet af Michael Rosenbergs identifikation.