FCM-træner: Vi er kommet godt fra start

Ulvene fra FC Midtjylland er vendt tilbage fra juleferie i acceptabel form, mener Jes Thorup, der har set motiverede spillere på træningsbanen.

Jess Thorup

Jes Thorups FC Midtjylland-mandskab har ligesom Superligaens andre hold taget hul på forårssæsonen. Og selvom kalenderen fortsat siger januar og bidende kulde, er det slut med ferie for fodboldprofferne.

- Vi har haft en god første uge, hvor vi har fået testet spillerne godt og grundigt, så vi ved, hvor vi står. Derudfra kan vi planlægge vores træningsprogram, hvor vi har den fysiske træning som klar førsteprioritet, siger FC Midtjylland-cheftræner, Jes Thorup til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

- Spillerne er kommet tilbage i fornuftig form, så der er noget at bygge videre på. Folk er super motiverede og klar på træningsbanen. Jeg synes, der er god energi og gejst, og drengene arbejder benhårdt under hvert træningspas.

Midtjyderne indleder den lange række af træningskampe på fredag, når de møder 1. divisionsholdet Vendsyssel, og det bliver sandsynligvis med et øget fokus.

- Vi har brugt pausen på at evaluere efterårssæsonen igennem. Der er nogle vigtige fokusområder, vi har valgt ud. Herunder omstillinger og vores defensive organisation, men vi vil selvfølgelig have fokus på det hele.

FC Midtjylland spiller første turneringskamp d. 19. februar i et lokalderby mod Viborg FF.