FCM-keeper: Vi skal tro på tingene

Johan Dahlin tror på, at FC Midtjylland kan nå Europa League, når holdet i aften spiller returkamp i Tyrkiet med et nederlag i bagagen.

FCM_logo_flag.jpg

 

FC Midtjylland møder i aften tyrkiske Osmanlispor FK i den sidste afgørende og kvalifikationskamp til Europas League. Midtjyderne tabte det første opgør med 0-1 hjemme på MCH-Arena i Herning. Derfor er det en hård nød, der skal knækkes,  når Jes Thorups trupper går på banen i Tyrkiet.

- Først og fremmest skal vi spille meget bedre, end vi gjorde i det første opgør på hjemmebane. Vi skal tro på tingene. Selvom det bliver en svær kampe, skal vi tro på tingene. Hvis vi lykkes med vores presspil fremme på banen, kan vi få et godt resultat, siger Johan Dahlin til klubbens hjemmeside.

Midtjyderne leverede en skuffende indsats i den første kamp, hvor især spillet var skidt. Nu venter der ikke blot et tændt tyrkisk mandskab, men også et fanatisk hjemmepublikum.

-  Der venter en hård kampe ligesom i Danmark – måske endda endnu hårdere. Jeg tror, der kommer tryk på fra tribunerne. Det bliver sjovt. Det er de her kampe, man spiller fodbold for.

Kampen fløjtes op i aften kl. 20.00.