FCM Håndbold og Helle Thomsen stopper samarbejdet

Helle Thomsen fratræder med øjeblikkelig virkning sin stilling som cheftræner for FCM Håndbold.

270413_Helle_Thomsen.jpg

Efter 4 år i spidsen for FCM Håndbold fratræder klubbens nuværende cheftræner Helle Thomsen sin stilling. Det skriver FCM Håndbold i en pressemeddelelse.

- Jeg er ked af det og frustreret på holdets vegne over, at det skal være lige nu op til sæsonstart, siger Helle Thomsen. 

Baggrunden for opsigelsen af samarbejdet er uoverenstemmelser omkring FCM Håndsbolds fremtidige strategi og ledelse. 

- Begge parter er enige om, at seks gode år, der har afledt 10 titler – heraf tre danske mesterskaber - og deltagelse i Final 4 i 2014, ikke skal afsluttes af et år, hvor uenighed om strategi og ledelse overskygger de sportslige resultater, siger sportsdirektør i FCM Håndbold Stefan Kristensen.

Kristian Kristensen er midlertidig erstatning

FCM Håndbold har indtil Super Cuppen ophøjet assistenttræner Kristian Kristensen til cheftræner og arbejdet med at finde en permanent cheftræner er påbegyndt.

- Det er selvfølgelig i 11. time i forhold til den kommende sæson, der starter med Super Cupfinale i Vejle den 6. september. Men vi skal tænke både kort og langsigtet, og vi får nu mulighed for at bygge langsigtet op igen, siger Stefan Kristensen.

Helle Thomsen er ked af beslutningen, men understreger, at tiden i den vestjyske storklub har været en positiv oplevelse. 

- Det er en beslutning ledelsen har taget, og det accepterer jeg. Det er risikoen som træner. Jeg er mega ked af det, men jeg tænker tilbage på den fede tid, jeg har haft med alle de dygtige spillere, siger Helle Thomsen.

Fra klubbens side får den afgående cheftræner da også rosende ord med på vejen.

- Vi er Helle en stor tak skyldig for det arbejde, hun har leveret, og de resultater hun har skabt i FCM Håndbold, men alting har en ende, siger Stefan Kristensen.