FCM får ikke en sejr med hjem

FC Midtjylland spillede uafgjort mod Malmö FF ni dage inden den første kamp mod Manchester United.

Arkivfoto
Arkivfoto

Danmarks forsvarende fodboldmestre, FC Midtjylland, må rejse hjem fra træningsturneringen i Dubai uden at have vundet. I den sidste kamp tirsdag mod svenske Malmö FF, der har deltaget i Champions League i denne sæson, blev det til 1-1.

Tidligere i turneringen har midtjyderne også spillet uafgjort mod AIK Stockholm og IFK Göteborg efter ordinær spilletid.

I den sidste kamp inden hjemrejsen var FCM ellers bedst i første halvleg, hvor angriberen Marin Pusic scorede til 1-0 efter et flot angreb. Men efter pausen var det svenske hold med træner Allan Kuhn i spidsen klart bedst. Den rutinerede angriber Markus Rosenberg, sørgede for udligningen efter en time efter en svag clearing af Kian Hansen.

For FC Midtjylland er det vigtigt at kulminere tidligt i forårssæsonen, da klubben inden starten på Superligaen møder Manchester United i Europa League.

Den første kamp i 1/16.-finalen spilles i Herning 18. februar.