FCM er videre i Europa efter Onuachu-hattrick

Paul Onuachu scorede tre gange, da FC Midtjylland hentede endnu en stor sejr over nordirske Derry City.

Paul Onuachu scorede sit første hattrick for ulvene, da klubben kom et skridt videre i jagten på gruppespillet i Europa League.

FC Midtjylland er klar til anden kvalifikationsrunde i Europa League.

Det blev en realitet, da klubben torsdag aften vandt 4-1 ude over den nordirske klub Derry City, der spiller i den irske liga.

FC Midtjylland havde en 6-1-sejr med fra den første kamp i Danmark, så den jyske klub går videre med samlet 10-2.

Paul Onuachu scorede to gange for FC Midtjylland i første halvleg, men inden pausen fik Derrys Aaron McEneff reduceret til pausestillingen 2-1 til midtjyderne.

I anden halvleg scorede Gustav Wikheim til 3-1, og derefter fuldendte Paul Onuachu sit hattrick med målet til 4-1.

I anden runde skal FC Midtjylland møde Ferencvaros.

Den ungarske klub vandt 1-0 ude over Jelgava fra Letland og er videre med samlet 3-0.