FC Midtjylland henter svensk landsholdspiller hos konkurrent

FC Midtjylland henter den svenske landsholdsspiller Linn Blohm hos Team Tvis Holstebro på en toårig kontrakt.

tth_linn_blohm.jpg
Foto: Team Tvis Holstebro

Håndboldkvinderne fra FC Midtjylland henter forstærkning hos ligakonkurrenten Team Tvis Holstebro fra den kommende sæson.
    
Klubben har skrevet kontrakt med stregspilleren Linn Blohm, der også optræder på det svenske landshold.
    
Hun tiltræder på en toårig kontrakt fra starten af den næste sæson, meddeler FC Midtjylland i en pressemeddelelse.
    
Den 23-årige svensker, der spillede fire sæsoner i svenske Sävehof, inden hun tog turen til Danmark, glæder sig til de nye udfordringer.
    
- FCM er en god klub og et godt hold, som har præsteret godt over lang tid. De har en god træner, som jeg kender fra landsholdet. Der er en vinderkultur på holdet, og den vil jeg gerne være en del af, siger Linn Blohm.
    
- Jeg skal fortsat udvikle mig som håndboldspiller, og jeg tror på, at jeg kan blive en bedre håndboldspiller i FCM. Derudover er målet at spille med i Champions League og spille finaler, tilføjer den svenske landsholdsspiller.
    
FCM-træner Helle Thomsen er glad for tilgangen.
    
- Linn er en tovejsspiller, som har spillet gode sæsoner for Team Tvis Holstebro. Hun er god i screeningsspillet og får fat i mange bolde.
    
- Hun er førstevalg på stregen på det svenske landshold og har en god tilgang til sporten. Hun er seriøs og træningsivrig og passer godt ind i vores træningskultur, siger Helle Thomsen.
    
/ritzau/