Familietragedie: Skole forbereder sig på snak med elever

Skoleleder på Ulstrup skole skriver på skolens hjemmeside, at de som en del af kommunens beredskabsplan er klar til at snakke med de afdøde børns skolekammerater om tragedien.

Ulstrup tragedie
Foto: Kim Kvist, TV MIDTVEST

Østjyllands Politi er fortsat yderst sparsomme med oplysninger i det, som de kalder en familietragedie i Ulstrup øst for Bjerringbro. Her blev fire børn og to voksne omkring middag fundet døde i hjemmet på Amstrup Bakker syd for Ulstrup. Ifølge naboer er børnene mellem ca. tre og 16 år. To af dem går på Ulstrup skole, mens den ældste går på Favrskov Gymnasium. 

Politiet arbejder fortsat på stedet og oplyser kort efter klokken 19, at de først i morgen vil være klar med flere oplysninger i sagen. 

Ulstrup skole, hvor to af børnene i dag ikke mødte i skole, skriver på deres hjemmeside, at de på skolen er klar til at bearbejde tragedien med skolekammeraterne.

- Favrskov Kommune er af Østjyllands Politi orienteret om en hændelse i Ulstrup, hvor 2 voksne og 4 børn er fundet døde. Favrskov Kommunes beredskabsplan er aktiveret, og vi er tilstede med ledende medarbejdere i Ulstrup.

- Vi er dybt berørte over, hvad der er sket, og vi sender vores medfølelse til de pårørende. I morgen tidlig er vi klar i dagtilbud og på skolen med omsorg og støtte til kammeraterne. Vi opfordrer til, at man følger informationerne fra Østjyllands Politi, skriver skoleleder Erik Rasmussen på skolens hjemmeside. 

Området omkring parcelhuset er fortsat afspærret, og politi og teknikere arbejder på stedet.  Østjyllands Politi har fortsat ingen oplysninger om baggrunden for familietragedien.