Falske billetter i omløb til FCM-United

FC Midtjylland advarer nu de mange fans og fodboldinteresserede om, at der er falske billetter i omløb til den eftertragtede kamp mod United.

fcm
fcm

FC Midtjylland er blevet opmærksomme på, at der florerer falske billetter på nettet til den eftertragtede kamp mod Manchester United d. 18. februar.

- Vi er blevet opmærksomme på forskellige billetsider på nettet, der har udbudt billetter, som de ikke har haft tilladelse til at sælge. Desuden har de solgt dem til en pris, der er langt over den oprindelige, siger Jacob Jørgensen, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland.

FC Midtjylland har i samarbejde med Midt-og Vestjyllands Politi udsendt en generel advarsel mod at købe de falske billetter.

- Det er jo ulovligt at sælge og købe billetter, som videresælges.  Man risikerer, at man har købt en billet for en masse penge, hvor man så bliver afvist i døren. Så har man gjort sig selv til semi-kriminel, og det er ikke det værd, understreger Jacob Jørgensen.

Hos FC Midtjylland har de ikke noget konkret bud på, hvor mange billetter, der er i omløb. Jacob Jørgensen understreger dog, at det ikke har været muligt at købe flere billetter til videresalg med de få billetter, der har været udbudt. Han advarer derfor mod køb af billetter på andre sider end FC Midtjylland hjemmeside, da han anslår, at der er 98 procents risiko for at ende op med en falsk billet.

Ifølge direktøren kan man ikke genkende en falsk billet fra en oprindelig. En af grundene til dette er, at personer, der sælger ulovligt, kan have printet en print-selv-billet ud flere gange.  Hvis man er i tvivl og vil sikre sig adgang, bør man ifølge Jakob Jørgensen købe en ny.

- Vi har stadig nogle VIP-billetter tilbage. De er dyrere end de oprindelige, men det vil stadig være billigere end alternativet, og så får man mad oveni, siger Jacob Jørgensen og henviser til FC Midtjyllands Linkin-profil, hvor man kan læse mere om de eftertragtede billetter