Fælleslisten boykotter Ismail Yalcin som borgmesterkandidat

Bestyrelsen bag Fælleslisten finder det umuligt at samarbejde med Ismail Yalcin. Det skriver Herning Folkeblad.

ismail_yalcin.jpg

Fælleslistens bestyrelse indkalder til ekstraordinær generalforsamling den 15. juni på Hotel Dalgas. Her er hovedpunktet på dagsordenen en eksklusion af borgmesterkandidat og byrådsmedlem Ismail Yalcin, fra Ikast. Det oplyser Herning Folkeblad.

 Pressen er ikke velkommen til mødet. Det er kun medlemmer af listen. Hvis de har betalt kontingent senest 30 dage før mødet, har de også mulighed for at stemme.

- I bestyrelsen har vi samarbejdsvanskeligheder med Ismail. Derfor indstiller vi, at han ekskluderes. Men vi vil lade medlemmerne afgøre det. Det synes vi er den mest demokratiske måde, siger formand for Fælleslistens bestyrelse, Kim Schjermer, til Folkebladet.

 

Fælleslisten har tidligere meddelt, at de holder opstillingsmøde den 27. juni. Planen var, at det på mødet skulle afgøres, hvem man ville satse på som spidskandidat til kommunalvalget. Den beslutning er dog i mellemtiden blevet udskudt til efter sommerferien.

 

Ifølge Folkebladet føler Ismail Yalcin sig med egne ord ”lidt tom indeni”. Han vil nu overveje grundigt, hvordan han skal agere.

- På mødet med bestyrelsen truede de med, at enten fik de mig ekskluderet, eller de lukkede listen (Fælleslisten, red.), siger Ismail Yalcin til Herning Folkeblad.