Enorm interesse for DM-finalebilletter

Team Tvis Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg oplever i øjeblikket stor interesse for billetter til de to håndboldfinalekampe.

240911_arena_1.jpg

Midtjyske håndboldfans kan for alvor gnide sig i hænderne over udsigten til et vaskeægte håndboldbrag, når Bjerring-Silkeborg og Team Tvis Holstebro tørner sammen i de to finalekampe, der skal afgøre, hvor guldet skal placeres. Første kamp spilles i aften i Silkeborg, og på klubbens billetkontor har man haft travlt.  

- Der har været massiv interesse for kampen. Normalvis lukker vi kun 2400 tilskuere ind, men i finalens anledning har vi fået mulighed for at hæve tilskuertallet til 3000. Der er fortsat mulighed for at få billetter, men hvis alle, der har købt billetter, møder op, vil det være lig med tilskuerrekord i hallen, siger arrangementansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg, Stig Bendtsen.

Også i Holstebro har efterspørgslen sat tryk på klubbens billet-shop.

- Billetsalget er gået fremragende. Lige efter semifinalen mod GOG fik vi solgt 1100 billetter. Derefter havde vi kun ståpladser tilbage, som nu også er væk. Derfor har vi meldt udsolgt, men der er fortsat kæmpe efterspørgsel. Derfor vil jeg opfordre de mange interesserede til at holde øje med hjemmesiden, hvis nogle sponsorer eksempelvis ikke vil gøre brug af deres billetter, siger direktør i Team Tvis Holstebro, Emil Bjørnø.

Kampen i Holstebro spilles på lørdag kl. 19.00.