Endnu en landsholdsspiller med hjernerystelse

Håndboldsporten er blevet ramt af endnu en hjernerystelse, efter landsholdsmålmand Rikke Poulsen fik en bold i hovedet i kvindernes bronzekamp.

vhk_rikke_poulsen.jpg
Foto: TAKE ONE photo

En lille hjernerystelse. Det er dommen til Viborg HK’s Rikke Poulsen, efter hun i bronzekampen mod Team Tvis Holstebro fik en bold skudt direkte i hovedet på et straffekast. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad. 

Hjernerystelsen betyder, at målmanden misser to EM-kvalkampe med landsholdet. Rikke Poulsen spillede heller ikke gårsdagens pokalkamp mod Skanderborg, ligesom hun skal holde sig i ro et godt stykke tid endnu.

- Det er frustrerende, fordi jeg ikke selv var herre over at få det skud i hovedet, og at det så har den konsekvens, at jeg er ude af en pokalkamp og to EM-kvalifikationskampe med landsholdet, siger Rikke Poulsen til avisen.

Målvogteren føler sig dog i bedring nu, men hun har stadig hovedpine og er svimmel. Rikke Poulsens hjernerystelse er blot én af mange hjernerystelser i dansk håndbold. TV MIDTVEST har tidligere lavet et program om netop hjernerystelser i sporten – se det her: 

9:16
Dansk håndbold er i denne sæson blevet rystet af et stort antal hjernerystelser - skader der kan få alvorlige konsekvenser, hvis man ikke tager den alvorligt.