Dronningen besøger Favrskov Kommune til september

Som noget nyt går majestætens sommertogter i 2016 til andet end købstæderne, og Favrskov Kommune er udvalgt til at få besøg.

Dronning_i_Viborg001.jpg

7. september gæster Hendes Majestæt Dronningen Favrskov Kommune på sidste del af årets sommertogter.
Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune, glæder sig til det kongelige besøg.

- Tilbage i 2012 havde vi besøg af kronprinsparret i forbindelse med byjubilæet i Hinnerup og Hadsten, og det besøg var i den grad med til at samle folk. Billederne fra den dag viser mange glade ansigter. Sådan tror jeg, at det kan blive igen, når vi er så heldige at være en af de udvalgte kommuner på dronningens sommertogter. Majestætens besøg vil helt sikkert vække begejstring rundt omkring og samle folk på kryds og tværs 7. september, siger Nils Borring.

Programmet for dagen er endnu ikke fastlagt. Det skal planlægges i tæt samarbejde med hoffet.

- Vi vil glæde os til at vise vores kommune frem og vil anstrenge os for at gøre programmet så bredt og interessant som muligt. Vi har rigtig meget at fortælle om, så derfor handler det om at vælge ud, så vi kan byde ind med nogle aktuelle og vedkommende programpunkter til dagen, lyder det fra Nils Borring.

Op til besøget i Favrskov Kommune gæster Hendes Majestæt Dronningen Odsherred Kommune, og efter besøget i Favrskov rundes sommertogterne af med et besøg i Langeland Kommune.