DF’s lokalafdeling i Struer melder tidligere formand til politiet

Den tidligere formand for Dansk Folkeparti i Struer, Anna Marie Brix Poulsen, er blevet meldt til politiet for bedrageri.

2:24
Uroen ulmer hos Dansk Folkeparti i Struer, efter den tidligere spidskandidat Anna Marie Brix Poulsen er blevet kuppet. Nu er hun meldt til politiet for bedrageri.
Foto: Gustav Houe Dall, TV MIDTVEST

Dansk Folkepartis lokalafdeling i Struer har meldt deres tidligere formand til politiet. Ifølge lokalafdelingen er Anna Marie Brix Poulsen skyld i, at der mangler regionsmidler for 10.000 kroner.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Anmeldelsen kommer i kølvandet på, at der de sidste uger har været intern krig i Dansk Folkepartis lokalafdeling. På et opstillingsmøde blev den tidligere spidskandidat og formand Anna Marie Brix Poulsen kuppet af flere i partiet - herunder ærkerivalen Jette Lund, der nu er ny spidskandidat.

Ifølge Dagbladet er Anna Marie Brix Poulsen nu meldt for bedrageri og injurier. For otte måneder siden modtog hun 10.000 kroner på sin private konto; penge som Region Midtjylland gav i tilskud til en københavnertur for lokalafdelingens medlemmer.

Selv mener Anna Marie Brix Poulsen, at hun gav lokalafdelingens kasserer Carsten Boldt Rasmussen de 10.000 kroner i kontanter, men det nægter kassereren.

Efterfølgende har den tidligere formand sendt en mail til Struer Kommunes borgmester og kommunaldirektør, og det bekymrer kasseren.

- Jeg er virkelig hårdt ramt og er bange for at miste mit arbejde. Jeg er afhængig af at have et job, siger Carsten Boldt Rasmussen til Dagbladet.

Selv afviser Anna Marie Brix Poulsen, at hun har begået bedrageri.

- Jeg har ikke bedt om at få en kvittering. Jeg har været så dum at stole på folk, siger hun til Dagbladet.