BSV henter islandsk stregspiller: - Den håndbold, som de spiller, passer mig perfekt

Ligaklubben Bjerringbro-Silkeborg har skrevet en et-årig kontrakt med den islandske stregspiller Thráinn Orri Jónsson, der skifter fra norske Elverum.

Thráinn Orri Jónsson i kamp for Elverum.
Thráinn Orri Jónsson i kamp for Elverum.
Foto: Elverum Håndball

Håndboldholdet i Bjerringbro-Silkeborg er mere end almindelig godt besat på stregpositionen af Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen. Men det har ikke afholdt klubben fra at skrive kontrakt med endnu en, der kan løbe og screene sig vej til plads i modstandernes forsvar.

For i næste sæson bliver islandske Thráinn Orri Jónsson en del af streg-teamet i BSV. Han skifter til klubben fra norske Elverum, hvor han vandt mesterskabet i denne sæson.

Nu glæder han sig til at tage udfordringen i Danmark op.

- Det er en klub med mange gode spillere, og flere af mine venner har spillet der før og siger, at det er en rigtig god klub. Jeg har set Bjerringbro-Silkeborg spille i Champions League, og jeg synes, at den håndbold, som de spiller, passer mig perfekt, siger Thráinn Orri Jónsson i en pressemeddelelse.

Han håber og tror på, at den midtjyske klub kan hjælpe ham til at blive bedre i begge ender af banen, og det skal især de to andre, førnævnte stregspillere hjælpe ham til.

Streg-trio bliver vigtig

Netop det samarbejde på stregen ser cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen frem til.

- Vores nye holdkammerat kommer med en masse energi og engagement, og det glæder vi os til at byde velkommen. Erfaringen har vist os, hvor vigtigt det er, at vi har tre dygtige stregspillere til at dele opgaverne både i den ene og den anden ende – især når vi spiller mere end 50 kampe på en sæson, siger han.

Cheftræneren har hørt meget godt om sin kommende spiller fra blandt andre tidligere trænere og holdkammerater.

Den islandske spiller har skrevet under på kontrakt, der gælder for den kommende sæson.