Daniel Svensson stopper i Skjern Håndbold

Håndboldspiller Daniel Svensson stopper til sommer i Skjern Håndbold.

sh_daniel_svensson.jpg
Foto: Skjern Håndbold

Den 34-årige håndboldspiller Daniel Svensson også kendt som den optimistiske kræft-fighter, har valgt fra sommer af at stoppe i Skjern Håndbold. Det skriver Skjern Håndbold i en pressemeddelse. 

- Jeg er lige nu ved at være rigtig godt kørende og føler store fremskridt. De sidste og afgørende skridt for at være der er dog lidt hårdere, end jeg havde forestillet mig, siger Daniel Svensson. 

Onsdag blev det til nederlag mod TTH Holstebro – men kampen bød også noget positivt for Daniel Svensson.

- Det er altid irriterende at tabe. Det ændrer sig aldrig. Men for mig var det opløftende, at der var fremgang i mit spil med flere gode aktioner, siger han. 

Mulighederne er mange

Overvejelserne, om hvad der så skal ske, går i flere retninger. Fællesnævneren er dog, at de stort set alle indeholder håndbold – den sport som Svensson har dyrket hele sit liv.

- Jeg er lige nu i gang med at vurdere mulighederne og finde realismen i forskellige ting. Det har været nogle gode år i Skjern, men jeg tror tiden er til at prøve noget nyt, siger Svensson.

Der er også en række muligheder udenfor banen med et mere kommercielt præg, som kunne være interessante. Samtidig er en mulighed for Daniel Svensson at gå trænervejen eller andre funktioner rundt om sporten.

- Der åbner sig hele tiden nye muligheder. Derfor indgår tanken om at gå andre veje i håndboldsporten også, siger en topmotiveret Daniel Svensson, der lige nu koncentrer sig om at komme 100% i form til at bringe en topplacering hjem til Skjern. Jeg glæder mig. For hver dag er der fremskridt, og jeg føler selv, jeg er tæt på. Nu skal jeg tage de afgørende sidste skridt og være med til at bidrage til en fantastisk sæson for Skjern Håndbold, siger Daniel Svensson.