Brintvirksomhed investerer 67 millioner i Herning

H2 Logic vil bygge fabrik til 67 millioner i Herning.

H2Logic.jpg

Brintvirksomheden H2 Logic med base i Herning investerer nu 67 millioner kroner i verdens største fabrik til produktion af tankstationer til brintbiler. Når fabrikken står færdig vil den kunne levere 300 tankstationer mod de cirka 10, virksomheden kan producere i dag. 

- Investeringen er et nødvendigt skridt, hvis brintstationer skal kunne produceres til en god pris. Det er nødvendigt, at stationerne kan masseproduceres ligesom man gør med biler, fortæller Jacob Krogsgaard, direktør i H2 Logic. 

H2 Logic overtager lokalerne i Lind fra speditionsvirksomheden ALPI, som flytter i større lokaler i Hammerum. Lige nu søger H2 Logic allerede seks nye medarbejdere til både udvikling, produktion og service. I dag er der 50 medarbejdere på H2 Logic.

- Det er afgørende for både os og for udrulningen af brintbiler, at vi får sat det her i gang. Det er ikke for ingenting, at vi kalder det verdens største, siger Jacob Krogsgaard. 

Brintvirksomheden påbegynder flytningen og ombygningen af fabrikken i Lind i slutningen af 2016. Efter planen skal den nye fabrik stå klar i løbet af 2017.