B&O kåret som landets mest attraktive arbejdsplads

Bang & Olufsen er af 1700 ingeniørstuderende blevet udnævnt som den mest attraktive arbejdsplads i 2016.

Bang og Olufsen

Bang & Olufsen ryger til helt til tops i en undersøgelse blandt 1700 ingeniørstuderende, som udnævner Struer-virksomheden til landets mest attraktive arbejdsplads. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Bang & Olufsen har altid haft ry for at være en god arbejdsplads for ingeniører med vilde ideer, og for de studerende på universiteterne i både København, Aalborg og Aarhus er det altid en udfordring at komme ind på Struer-virksomheden.

Det blev der onsdag sat en stor tyk streg under, da Struer-virksomheden fik overrakt prisen som den mest attraktive elektronik- og televirksomhed blandt ingeniørstuderende i 2016.

Det er Mediehuset Ingeniøren, som i samarbejde med analyseinstituttet Epinion står bag årets profilanalyse af 111 danske ingeniørarbejdspladser. Analyseinstituttet fik svar på deres spørgsmål fra i alt 1.703 ingeniørstuderende, skriver Dagbladet.

Gode mentorer

Det var Bang & Olufsens forskningschef, Søren Bech, som fik overrakt prisen. Det er Søren Bech, som blandt andet har etableret et velfungerende samarbejde mellem B&O og Aalborg Universitet. Ifølge Dagbladet gjorde forskningschefen dog en dyd ud af at understrege, at hæderen egentlig skal tilfalde medarbejderne ude i de enkelte områder hos Bang & Olufsen.

- Prisen her er en stor cadeau til alle de medarbejdere, der fungerer som mentorer og dagligt er med til at tage sig godt af de studerende, som vi kommer i kontakt med fra virksomhedens side. Det er dejligt at konstatere, at indsatsen ude i de enkelte områder bliver bemærket og påskønnet på den her måde, siger Søren Bech til Dagbladet.

Overrækkelsen fandt sted i mødelokalet Frescobaldi, hvor 42 studerende fra hele verden i øjeblikket er i fuld gang med at udvikle deres ideer til helt nye produkter og koncepter for Bang & Olufsen på årets Innovation Camp.