B&O direktør: Vi fortsætter som hidtil

Selvom B&O torsdag endnu engang kom ud med et underskudsregnskab, så vil den administrerende direktør i virksomheden fortsætte som hidtil.

19attbogo.transfer.jpg

Bang & Olufsen, der har hovedsæde i Struer, tabte samlet 198 millioner kroner efter skat i regnskabsåret, der sluttede med juni. Struer-virksomheden har oplevet en stigning i salget, især af Play-serien, men resultatet på bundlinjen følger slet ikke med.
At det netop er Bang og Olufsens billigere serie, Play, der skraber flest penge ind, får dog ikke den administrerende direktør til at overveje, om der bør skrues på priserne andre steder i varesortimentet.

- Vi bygger produkter, som kan noget helt unikt, og det har en pris. Så man skal ikke forvente radikale ændringer på den front. Og det tror jeg også, vores kunder vil have en forståelse for fremadrettet, siger Henrik Clausen, Adm. direktør, Bang & Olufsen.

Kvaliteten bliver ikke forringet trods outsourcing
I de senere år er mere og mere produktion flyttet ud af B&O og ind i nogle andre setups. Struer-virksomheden har blandt andet indgået samarbejde med LG, som skal tage sig af en større del af TV-produktionen. Trods det, mener direktøren ikke, at det vil forringe B&O-kvaliteten.

- Der bliver fortsat rigtig meget Bang & Olufsen i vores produkter. De ting man kender fra B&O, som design og lyd, vil stadigvæk være signatur for vores produkter og den måde kunderne vil opleve vores produkter på. Men derfor kan man jo godt samarbejde med andre virksomheder omkring dele af det at producere og udvikle produkter. LG-samarbejdet er et eksempel på, at vi har sagt, at ud af et samarbejde med sådan en virksomhed får vi mulighed for at få nyere teknologi, fordi vi samarbejder med en virksomhed som kan investere i skærmteknologi på et helt andet niveau, end vi kan, siger Henrik Clausen, Adm. direktør, Bang & Olufsen.

Den administrerende direktør understreger, at det fortsat er hans ambition at have aktiviteter i Struer.