Axel: Jeg er meget, meget glad

Den nu fem-årige Axel er meget glad, efter hans jubelscene er kåret som årets sjoveste klip.

4-årige Axel til Vildbjerg Cup.
4-årige Axel til Vildbjerg Cup.
Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST

Torsdag fik fire-årige Axel Gregersens jubelscene fra Vildbjerg Cup endnu en gang smilene frem i de danske stuer.

Under TV 2s store årskavalkade blev klippet med den lille blonde nordjyde kåret til årets sjoveste klip. Det er brugerne på tv2.dk, der har kunne stemme på 8 forskellige klip, og her var det altså Axel, der løb med sejren.

- Jeg synes, det er et super sødt, sjovt og livsbekræftende klip. Det er svært ikke at blive lidt rørt og trække på smilebåndet, når man ser det, siger Axels mor, Camilla Gregersen, til TV MIDTVEST.

Selv har Axel ikke set TV2s udsendelse endnu, men han har fået vist et klip fra programmet, hvortil han ifølge moderen udbrød:

- Jeg er da ikke fire år mere!

Den lille gut er i mellemtiden blevet fem år, og da den første undring over betegnelsen som fire-årig havde lagt sig, kom reaktionen:

- Jeg er meget, meget glad!

Herefter fejrede Axel, ifølge moderen, hans kåring på bedste Axel-manér - med hænderne over hovedet, mens han "krudtede" rundt.

TV MIDTVEST spottede ham

På TV MIDTVEST er der også stolthed at spore. Det var stationens journalist Alexandra Lund Lysgaard, der fangede den charmerende sekvens med Axel under årets Vildbjerg Cup.

Da klippet blev lagt på Facebook i august gik det viralt, og nu er det blevet set flere millioner gange.

- Vi morede os over det, og der gik en smule sport i at følge med i, hvor mange visninger og likes der kom. Vi var vildt overrasket over den hastighed det spredte sig med, da det først gik viralt, siger Camilla Gregersen.

0:31
Her kan du se - eller gense - klippet med Axel.