Anholdt efter opgør med tæskehold

Tæskehold i Hanstholm opsøgte 26-årig som nu er anholdt for vold

Politi.dk logo 2.jpg

En 26-årig mand blev i aftes anholdt af politiet, efter han var blevet opsøgt af et tæskehold i sin privatbolig i Hanstholm.

Episoden fandt sted kort før klokken 22 i aftes, hvor den 26-årige blev opsøgt af en 37-årig mand, som ville afgøre et mellemværende.

Konfrontationen endte i håndgemæng, hvor den 37-årige blev sendt hjem med et blåt øje, oplyser vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Efter at have sundet sig, fik den 37-årige assistance fra to jævnaldrende, som igen opsøgte den 26-årige på hans bopæl. Den gang som regulært tæskehold, udstyret med baseballbat og lægtehammer.   

Tæskeholdet lod dog ikke til at imponere den 26-årige, som gik til modangreb og slog en af mændene fra tæskeholdet i jorden. I den forbindelse pådrog han sig blødninger i hjernen og måtte flyves med lægehelikopter til sygehuset i Ålborg.

Politiet valgte at anholde den 26-årige mand, som nu vil blive sigtet for vold. En af de andre mænd fra tæskeholdet er sigtet for overtrædelse af våbenloven, fordi han medbragte en lægtehammer til opgøret.

- Hvad der er årsagen til mellemværendet ved vi ikke. Det skal vi i gang med at udrede i løbet af dagen, fortæller Ole Vanghøj fra politiets vagtcentral