Kyllinger solgt i forkert emballage: Fjerkræslagteri strammer op

Ovnklare kyllinger solgt i forkert emballage er skyld i, at fjerkræslagteri nu vil stramme op på procedurer og pakkesystem.

140405_Kylling.jpg

Fjerkræslagteriet HKScan Denmark A/S ved Vinderup vil nu stramme op på procedurerne efter at have solgt 79 bakker ovnklare kyllinger med rösti i den forkerte emballage.

Det skriver Skive Folkeblad.

Ifølge Fødevarestyrelsen er der tale om produktet ramsløg-tomatmarineret kyllingebrystfilet & rösti, 300 gram, der har produktionsdato 24/09/2016 og holdbarhedsdato 05/10/2016.

Kyllingerne er blevet solgt til Dagrofa-koncernen, der driver butikskæderne Kiwi, Meny og Spar. Ifølge Fødevarestyrelsen er varerne blevet pakket i emballage, der ikke tåler opvarmning i ovn, og som vil smelte og gøre kødet uspiseligt, når det kommer i kontakt med varme.

Fjerkræslagteriets kommunikationschef, Kristian Mortensen, siger til Skive Folkeblad, at de nu arbejder på at stramme op på deres pakkesystem.

- Det får ingen omsiggribende konsekvens bagud i vores kæde. Vi skal hverken have flere folk eller ekstra timer på. Der er tale om et næsten nyt produkt, og nogle procedurer der skal strammes op på, siger Kristian Mortensen.