AaB kiksede slutspillet med nederlag i Viborg

AaB forpassede muligheden for at komme med i medaljeslutspillet med 1-2 nederlag ude mod bundholdet Viborg.

Cheftræner Johnny Mølby og resten af holdet fra Viborg vandt i dag på hjemmebane over AaB.

AaB kunne med en sejr ude over bundholdet Viborg kvalificere sig til medaljeslutspillet i Alka Superligaen, men efter en intens kamp endte det med en sejr til Viborg på 2-1.

Dermed skal begge hold ud i kvalifikationsspil for at bevare pladsen i landets bedste fodboldrække, mens den sidste plads i medaljeslutspillet i stedet gik til FC Nordsjælland.

AaB ender på ottendepladsen, mens Viborg indtager 13.-pladsen.

Det var Viborg, der kom bedst ud af starthullerne i søndagens kamp. Og efter to store chancer til hjemmeholdet, bragte Søren Reese viborgenserne i front midt i første halvleg, da han headede Alexander Jacobsens indlæg ind til 1-0.

AaB kom tilbage i kampen efter en times spil, da Jakub Sylvestr omsatte et straffespark begået mod ham selv til 1-1.

Slovakken gik på et soloridt ind mellem to Viborg-forsvarere, og blev nedlagt i det kriminelle felt. Straffesparket satte han sikkert ind til udligning.

Som halvlegen skred frem, pressede AaB på for sejren, men de blev ramt på en kontra i slutfasen. Det endte med, at Serge Deble afgjorde kampen til 2-1.

For trods et massivt AaB-pres i slutfasen, blev der ikke scoret yderligere, og dermed må begge hold ud i kvalifikationsspil for at blive i Alka Superligaen.