Fast Arbejde

FCM som arbejdsplads: 71-årige Eilif føler sig ung, når han arbejder med superligaspillerne

Fast Arbejde har besøgt FC Midtjylland, hvor hundrede mand hver dag arbejder uden for banen.

9:23
Trods sine 71 år føler Eilif Dalsgaard sig ung og frisk, når han servicerer superligaholdet. Her kan du se hele denne uges udgave af Fast Arbejde, som har fulgt nogle af de mange mennesker, der arbejder uden for banen hos FC Midtjylland.
Foto: Anders Toft Bro, TV MIDTVEST

Der er som regel mest fokus på de 11 mand på fodboldbanen, men hos FC Midtjylland arbejder omkring hundrede ansatte hver dag på at få klubben til at hænge sammen.

Blandt dem er 71-årige Eilif Dalsgaard, som har været hos FCM siden 2002. Han startede som holdleder for U19, men siden 2010 har han arbejdet omkring superligaholdet.

- Holdlederjobbet består af at servicere truppen. Fylde vanddunkerne op og sørge for, at tøjet er klar. Derudover skal jeg også servicere undervejs - også trænere og ledere, siger Eilif Dalsgaard.

Han er sammen med holdet mindst én gang om dagen.

- Det er en fantastisk fornemmelse at være sammen med dem. Det er en familie vi arbejder i, og der er godt sammenhold. Jeg var slet ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville være med, siger han.

Selv om han er væsentligt ældre end spillerne, så mærker han det ikke, når han arbejder omkring holdet.

- Man føler sig ung, når men er sammen med dem, siger Eilif Dalsgaard.

Du kan se mere om Eilif Dalsgaard og de mange andre FCM-ansatte, der laver andet end at spille fodbold, i denne uges udgave af Fast Arbejde. Programmet kan du enten se i toppen af artiklen eller lige her:

9:23
Her kan du se hele denne uges udgave af Fast Arbejde, som har fulgt nogle af de mange mennesker, der arbejder uden for banen hos FC Midtjylland.
Foto: Anders Toft Bro, TV MIDTVEST