To 25-årige mænd varetægtsfængslet for tyveri fra byggeplads

To mænd i midten af tyverne er blevet varetægtsfængslet i fire uger for tyveri af en frontlæsser og andet værktøj fra en byggeplads i Ulfborg.

Politi-PolitiErme.jpg

De to 25-årige mænd, der her til morgen blev anholdt og sigtet for at have stjålet en frontlæsser fra en byggeplads i Ulfborg, er blevet varetægtsfængsel i fire uger.

Mændene var foruden tyveri af frontlæseren også sigtet for tyveri af værktøj samt for at have stjålet et pengeskab fra en dyrlægeklinik i Herning. Begge tyverier er fundet sted for en uges tid siden.

Mændene, der begge er fra Aars-området, nægtede sig skyldige i tyverianklagerne.

De blev ifølge Viborg Stifts Folkeblad anholdt natten til fredag umiddelbart efter, at de var blevet observeret på en landejendom på Herredsvejen nord for Skals, hvor nogle af tyvekosterne blev fundet.

Tyveriet af frontlæsseren samt værktøj til en værdi af 150.000 kr. fandt sted i sidste weekend. Efter en intens efterforskning af sagen har Politiet i Viborg i dag kunne anholde de to mænd, lyder det fra Henrik Thomasen, vagthavende ved Viborg Politi.

Den ene af de to mænd blev desuden sigtet for at have været i besiddelse af 9,6 kilo pot med videreformidling for øje, og for at have været i besiddelse af en totenschlæger, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Han erkendte besiddelse af begge dele, men ikke at potten skulle videreformidles til andre, lyder det i Viborg Stifts Folkeblad.