18-årig mand i livsfare efter vigepligtsulykke i Thyborøn

Tre personer er kommet til skade i en alvorlig trafikulykke i Thyborøn, hvor en 18-årig mand er fløjet til Skejby i livsfare.

Ambulance, reddere og lægehelikopter
Foto: Flemming Christensen

Mandag aften klokken 22.12 overholdt en 19-årig mand ikke sin ubetingede vigepligt, da han svingede ud på Harboørevej i Thyborøn og blev ramt af en modkørende bil.

Med sig i bilen havde han to passagerer. På forsædet sad en 18-årig mand, der blev alvorligt kvæstet i ulykken. Han blev kort efter fløjet til Skejby Sygehus, hvor han ved ankomsten var i livsfare. Det fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Carsten Henriksen.

- Han var i kritisk tilstand, da han ankom til Skejby, men siden har vi ikke hørt noget. Intet nyt er godt nyt i sådan en sag her, siger han.

Føreren af bilen og den anden passager slap med mindre skader, men blev bragt til akutmodtagelsen i Herning. Bilisten, der ramte bilen med de tre unge mænd, slap uskadt fra ulykken.    

Ifølge vagtchefen er der ikke noget, der tyder på, at der har været alkohol eller stoffer involveret i ulykken.

- Vi tester altid føreren i sådan et uheld, og den får vi svar på prøven inden for tre uger, men umiddelbart er der ikke noget, der tyder på, at føreren har været påvirket, siger Carsten Jensen.

Den 19-årige fører vil nu blive sigtet for at have overtrådt sin ubetingede vigepligt.