17-årig idømt et års fængsel for vold med golfkølle

En voldsepisode med en golfkølle koster en 17-årig mand fra Herning et års fængsel.

Episoden med golfkøllen fandt sted på Torvet i Bjerringbro i begyndelsen af juni.
Episoden med golfkøllen fandt sted på Torvet i Bjerringbro i begyndelsen af juni.
Foto: Privatfoto

En 17-årig mand fra Herning blev mand dømt for vold med en golfkølle mod en 19-årig mand og skal nu et år i fængsel. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Episoden fandt sted i Bjerringbro den 6. juni, hvor den 17-årige havde bedt den 19-årige om at møde op på Torvet i Bjerringbro.

Politiet oplyste dagen efter episoden, at den 17-årige var kærester med den 19-åriges ekskæreste og ville afklare nogle uoverensstemmelser med ham.

Da den 19-årige kom frem, ventede tre personer. Den ene af dem altså 17-årige Chano Eversen, som hurtigt fandt hurtigt golfkøllen frem og gik til angreb i både hovedet, ryggen og på skulderen.

Mandag blev den 17-årige altså idømt et års fængsel for voldsepisoden. En dom, som senioranklager Claus Benner fra Midt- og Vestjyllands Politi er tilfreds med.

- Det er en dom i den tunge ende og tæt på et år og tre måneder, som jeg procederede for, mens forsvareren talte for fire måneder, siger Claus Benner til folkebladet.

Der var flere andre indblandet i episoden, men retssagen involverede kun den 17-årige ifølge Viborg Stifts Folkeblad.

Han blev også blev dømt for en række andre forhold, nemlig indbrud, et overfald på en pædagog samt at køre bil uden kørekort. Forholdene var en del af dommen på et års fængsel.

Den dømte har ifølge avisen udbedt sig betænkningstid, som er på 14 dage, i forhold til eventuelt at anke dommen.